PROJEKT OGRIZOVIĆEVA U PRIPREMI!

Tvrtka INCEL d.o.o.

Zajedno sa još 6 tvrtki (DIS, KAJZER DOM, CELING, STG, SETOM, MAG-NEK) tvore DIS GRUPU, koja se bavi investicijama u stanogradnju na području Zagreba. Inače, DIS GRUPA je nastala na dugogodišnjem iskustvu tvrtke DIS d.o.o., te kao zajednički dogovor osam obiteljski povezanih tvrtki.

DIS GRUPA iza sebe ima četrdesetak uspješno završenih projekata, preko 800 stanova i velik broj zadovoljnih kupaca. Najviše stanova izgrađeno je na Kajzerici, no znatan broj stanova izgrađen je i u drugim gradskim četvrtima (Šestinski dol, Trešnjevka, Bukovac, Stenjevec, Klara, Gajnice, Knežija…). Jedna od osnovnih postavki u poslovanju DIS GRUPE je postizanje obostranog zadovoljstva kupca i investitora, što znači da se kupcu pokušava pružiti zaista najveća vrijednost za uložena sredstva. Pri realizaciji projekata, prednost se daje kvaliteti i dobrom iskorištenju prostora u stanovima. Također je vrlo bitna stavka prilagodba stana potrebama kupca.

Dakle, kupac sam bira izgled budućeg stana, pa tako postoji mogućnost mijenjanja pregradnih zidova sa pripadajućim instalacijama, postava instalacija u kuhinji po želji kupca, odabir keramike i sanitarija, odabir načina slaganja parketa…

U DIS GRUPI kupac uvijek mora biti zadovoljan!

prodaja-stanova-zagreb

Share
  1. Imate upit u vezi naših usluga, rado ćemo Vam odgovoriti.